Pelti- ja kolarikorjaukset kaikille automerkeille Turun seudulla

Katso yhteystiedot tästä

Automaalaamo Eliitti Maalaus Oy tekee pelti- ja kolarikorjaukset kaiken merkkisille autoille. Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita Turun seudulla. Henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua kaikissa auton pelteihin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Kolhut ja lommot kuntoon

Huippupätevä peltiseppämme oikoo lommon kuin lommon autostasi jälkeä jättämättä. Korjaamme kaikki merkit ja noudatamme kunnostuksessa aina autovalmistajien merkkikohtaisia ohjeita/määräyksiä.

Pienet kolhut pystymme oikomaan niin, ettei maalipinta rikkoudu. Teemme oikomisen nykyaikaisilla työkaluilla ja menetelmillä. Kolhujen korjauksen yhteydessä voimme tehdä pienemmät paikkamaalaukset ja isommat maalipinnan uusimiset. Tutustu automaalauksen palveluihimme. Tarjoamme myös hyötyajoneuvojen maalaukset!

Pienet ja suuret ruostekorjaukset

Saat meiltä niin pienet kuin suuretkin ruostekorjaukset. Korjauspellit saamme yhteistyökumppaneiltamme nopeassa aikataulussa, alkuperäisosia myöten.


Ruostevauriot on syytä korjata huolellisesti, jotta ruoste ei uusiudu. Ruoste leviää nopeasti ja korjaus vaikeutuu huomattavasti, jos ruostevauriota ei korjauta välittömästi.

 

Kun huomaat ruostetta autossasi, ota meihin yhteyttä. Annamme maksuttoman kustannusarvion.

Katso yhteystiedot tästä

Muoviosien korjaus

Korjaamme rikkoutuneita muoviosia niin autoihin, mopoihin kuin moottoripyöriinkin. Esimerkiksi auton puskurit ja muut muoviosat ovat yleensä korjattavissa, ja muoviosien korjaus on vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjausmenetelmä.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Olemme Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo, ja pystymme hyödyntämään vakuutusyhtiöiden suoralaskutusta.

 

Suoralaskutuksen ansiosta sinun ei tarvitse lähetellä todistuksia tai kuitteja vakuutusyhtiöön.

Saamme autosi kuntoon nopeasti ja vaivattomasti. Hoidamme kolarikorjaukset ja automaalaukset paperitöistä puhumattakaan.

 

Jos vakuutuksesi ei kata kolarikorjausta, tarjoamme sinulle joustavat maksutavat. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme – autamme mielellämme.