Erikoisosaamista raskaan kaluston maalauksiin Turun seudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Automaalaamo Eliitti Maalaus Oy tekee raskaan kaluston maalaukset ripeästi Turun seudulla. Avullamme ajoneuvosi pysyy kunnossa mahdollisimman pitkään. Pidä huolta ajoneuvosi maalipinnasta – ota yhteyttä! Annamme nopeasti tarjouksen maalaustyöstä, olipa kyseessä sitten maalipinnan paikkaaminen tai isompi uusiminen.

Osaamista ja tilat myös raskaan kaluston maalauksiin

Raskaan kaluston maalaus edellyttää osaamista ja riittävän suuret tilat, joihin ajoneuvot mahtuvat käsittelyn ajaksi.

 

Ammattilaisiltamme maalaustyöt onnistuvat joutuisasti, ja tiloihimme mahtuvat monenlaiset menopelit, esimerkiksi pakettiautot ja pikkubussit.

Maalaustyömme sisältää aina sekä huolelliset pohjatyöt että pintamaalauksen. Teemme sekä pienempien pintojen paikkaukset että kokonaisten maalipintojen uusimiset asiakkaan tarpeiden ja ajoneuvon kunnon mukaan. Tutustu myös henkilöautojen, moottoripyörien ja mopojen maalauksiin ja ota yhteyttä!

Lue lisää automaalauksista

Ripeää palvelua – ammattikuljettajien tarpeet ymmärtäen

Ymmärrämme työkseen ajoneuvoa kuljettavien tarpeet ja huolehdimme raskaan kaluston maalauksesta aina ripeästi ja sovitussa aikataulussa. Näin pääset jatkamaan työntekoasi ilman turhia viivytyksiä.

 

Pidämme sinut aina ajan tasalla työn etenemisestä ja ilmoitamme heti, kun ajoneuvo on valmis noudettavaksi. Meillä asiointi on vaivatonta ja joustavaa. 

 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Ota yhteyttä puhelimitse tai vaikka sähköpostitse. Löydät meidät myös Facebookista!

Katso yhteystiedot tästä

Maalipinta kannattaa pitää kunnossa

Raskaan kaluston maalaus kannattaa tehdä ajoissa, jotta ajoneuvo pysyy hyvässä kunnossa ja palvelee käyttäjäänsä mahdollisimman pitkään. Ammattitaidolla toteutettu maalaustyö ja ehjä maalipinta suojaavat kalustoa esimerkiksi ruosteelta.

 

Yrityksemme ammattilaiset tuntevat erilaiset ajoneuvot, maalipinnat, maalit ja maalaustekniikat. Pidämme osaamisemme jatkuvasti ajan tasalla.

 

Kysy rohkeasti lisää raskaan kaluston maalauspalveluista. Saat meiltä nopeasti tarjouksen! Tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.