Automaalaukset ammattitaidolla Turun seudulla

Ota yhteyttä!

Automaalaamo Eliitti Maalaus Oy tekee automaalaukset ammattitaidolla Turun seudulla. Maalaamme myös mopot ja moottoripyörät. Voit varata meille ajan etukäteen, mutta yleensä maalaustyöt onnistuvat myös jonottamatta nopealla aikataululla. Kerromme mielellämme lisää.

Maalaukset kaikille merkeille

Maalaamme kaikki automerkit, mopot ja moottoripyörät. Käytämme vain markkinoiden parhaimpia maaleja ja materiaaleja. Parhaatkaan maalit eivät takaa hyvää lopputulosta ilman pätevää maalaria. Siksi meillä pidetäänkin huolta myös henkilökuntamme ammattitaidon ajantasaisuudesta. Maalarimme ovat perillä esimerkiksi eri maalivalmistajien vaatimuksista ja tekniikoista.

Laadukkaan maalipinnan tuottaminen on tarkkuutta ja ammattitaitoa vaativa prosessi. Henkilökuntamme tarkastelee aina kutakin maalattavaa kohdetta huolellisesti, jottei pieninkään virhe jää huomaamatta. Hyvän maalipinnan takana ovat myös hyvin tehdyt pohjatyöt, joissa emme säästä aikaa emmekä rahaa. Tyytyväinen asiakas on paras kiitos!

Korjaukset ja maalaukset saman katon alta

Tarjoamme kattavasti kaikki pelti- ja kolarikorjaamon sekä automaalaamon palvelut yhden ja saman katon alta. Oiomme lommot ja korjaamme kolarivauriot autosta kuin autosta. Samalla teemme pienet paikkamaalaukset ja isommat maalipinnan uusimiset. 

 

Noudatamme aina autovalmistajien merkkikohtaisia ohjeita ja määräyksiä. Toimimme yhteistyössä suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa, joten voit hyödyntää kätevän suoralaskutuksen. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä!

Lue lisää kolarikorjauksista

Myös kalustemaalaukset onnistuvat

Teemme myös kaikenlaiset maalaukset esimerkiksi huonekaluille ja kaapinoville. Avullamme uusit kotisi ilmeen kustannustehokkaalla tavalla!

 

Oletko kyllästynyt keittiöösi, mutta et tahtoisi maksaa maltaita uusista kaapistoista? Ei huolta, maalaamme keittiösi kaapinovet säihkyviksi, ja kustannus on vain murto-osa uusien kalusteiden hankintaan verrattuna!

 

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.